Voor hetzelfde geld: wat koop je voor 100.000 euro?

Wie een woning zoekt met een prijskaartje van 100.000 of minder zal ook genoegen moeten nemen met minder. Of zijn er misschien toch best leuke huizen te vinden voor dit geld in Nederland? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet en waren blij verrast!

Wat koop je in Friesland voor 100.000 euro?

Laat je werk het toe en vind je Friesland een mooi provincie? Dan zijn deze twee arbeiderswoninkjes, die nu samen een eengezinswoning vormen, misschien wel iets voor jou! In het Friese Jirnsum staat deze opknapper met een woonoppervlakte van maar liefst 151 vierkante meter! Doordat er van twee huisjes een gemaakt is, beschik je op de benedenverdieping over een woonkamer van 30 vierkante meter met daarnaast een eetkamer die net zo groot is. Voor deze woning uit 1906 betaal je slechts 74.500 euro, maar er komen ook nog heel wat kosten bij kijken. Vandaar dat we deze meerekenen voor een budget van 100.000 euro.

Bekijk de complete woning op Funda.nl.

Wat koop je in Hilversum voor 100.000 euro?

Hecht je minder waarde aan de grootte van je woning, maar woon je liever wel in de randstad? Dan valt dit appartement van 40 vierkante meter in Hilversum misschien beter in de smaak. Het appartement is netjes onderhouden en heeft een prijs van precies 100.000 euro. De woonstudio is voorzien van een balkon op het Zuid-Oosten en ligt op loopafstand van het treinstation en het centrum van Hilversum. Beneden heb je nog de beschikking over een berging van 9 vierkante meter. Ideaal voor iemand die op het Mediapark of in Amsterdam of Utrecht werkt. Beide steden bereik je binnen twintig minuten met de trein.

Bekijk deze woning op Funda.nl.

Wat koop je in Vlissingen voor 100.000 euro?

Hou je van het stand, is je budget 100.000 en wil je geen genoegen nemen met een kleine woning? Dan is deze Maisonnette vlak bij het centrum van Vlissingen misschien wel iets voor jou! De woonkamer is maar liefst 50 vierkante meter en daarnaast heb je ook nog eens de beschikking over drie slaapkamers die zeker ook niet aan de kleine kant zijn. In de badkamer vind je een supersonische bad/douche waarin je heerlijk kunt ontspannen na een lange strandwandeling. Er is onlangs gewit en er licht een nieuwe vloerbedekking door de gehele woning (moet uiteraard wel je smaak zijn). De locatie kan een probleem zijn voor veel mensen, maar is Vlissingen nou net jouw stad dan is het zeker de moeite waard om deze Maisonnette te gaan bezichtingen.

Bekijk deze maisonnette op Funda.nl.

>>Ruimer budget? Bekijk hier wat je kunt kopen voor 250.000 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je wekelijks tips ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief! Je kunt je ten allen tijden weer afmelden.

Op de hoogte blijven?